Usuwanie konta
Usunięcie konta wymaga potwierdzenia linkiem wysłanym na adres e-mail przypisany do konta. Link jest ważny 60 minut.
Zwykłe konto czytelnika jest usuwane. Konto redakcyjne jest wyłączane i anonimizowane, aby zachować techniczny ślad zmian w historii redakcyjnej. Ostatniego aktywnego administratora nie można usunąć tą drogą.